top of page
3305.00.17 Wissa (2).JPEG

FAQ

wij adviseren je om eerst onze FAQ goed door te lezen voordat je een afspraak maakt. 

 • Wanneer kan ik het beste kijken naar een trouwjurk?
  We raden je aan om 9 tot 12 maanden voor je bruiloft te beginnen de zoektocht naar je trouwjurk. Zoek je op kort termijn een trouwjurk dan kunnen we jou ook helpen, we kunnen eventueel uit voorraad leveren of een spoedbestelling plaatsen hier zijn dan wel extra kosten aan verbonden.
 • Waar is Char Bridal Couture gevestigd?
  Char Bridal Couture is gevestigd aan de Kruisstraat 12 in het hart van het centrum van Meppel in een prachtig monumentaal pand . En goed te bereiken, je kunt je auto parkeren in de na bij gelegen parkeergarage Keyserstroom.
 • Wie moet ik meenemen naar mijn afspraak?
  We raden je aan de mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit speciale moment wilt delen. Wij raden je aan om 3 personen mee te nemen.
 • Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?
  Wij adviseren u om huidkleurig, naadloos ondergoed te dragen. Dit type ondergoed is het minst zichtbaar en laat de jurken het beste uitkomen. We willen ook benadrukken dat het belangrijk is om zo min mogelijk make-up te dragen, zodat onze jurken schoon blijven.
 • Wat is de prijsklasse van de jurken?
  Bij Char Bridal Couture hebben wij ervoor gekozen om onze collectie zo samen te stellen dat elke bruidsjurk uniek is voor jou. De prijzen van onze bruidsjurken starten bij plusminus 1750 euro. Het grootste gedeelte van onze collectie heeft een prijs die ligt tussen de 2500 en 4000 euro.
 • Moet ik een afspraak maken?
  Bij Char Bridal Couture werken wij uitsluitend op afspraak. Onze stylistes nemen uitgebreid de tijd voor iedere bruid. Zo hebben we precies genoeg tijd om jou te leren kennen en een mooie selectie van trouwjurken te maken. We vinden het belangrijk om elke bruid persoonlijke aandacht te geven die zij verdiend.
bottom of page